001 100
Bovenzijde van de webpagina

Privacy & Cookies

Privacy & Cookies

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens

De website van Kingfisher heet je welkom ter oriƫntatie voor het waarmaken van je ondernemersdroom. Of misschien wil je gewoon eens kijken hoe wij werken. Om te solliciteren of om inspiratie op te doen. Geheel binnen de geest van de AVG-regelgeving hebben wij daarom dit privacystatement voor je opgesteld.

Privacy

We springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om, we dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens staan in de AVG-regelgeving. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we je hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op via hallo@kingfisher.nl.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens

Kingfisher, gevestigd aan de Heereweg 21, 2161AC te Lisse, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacystatement.

Wanneer is dit privacystatement van toepassing?

Dit privacystatement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Kingfisher verwerkt van iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

Persoonlijke gegevens verkregen via Kingfisher.nl

We bewaren je e-mailadres als je je inschrijft op onze nieuwsbrief. Die gegevens worden bewaard zolang je ingeschreven bent en totdat je je hiervoor uitschrijft.

Partnergegevens

Daarnaast onderhouden wij voor onze partners een beveiligde database van persoonlijke en zakelijke gegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van onze dienstverlening. Deze gegevens bevatten bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, telefoonnummer(s) en de noodzakelijke naw-gegevens. Daarnaast de kvk-nummer(s) en btw-nummers voor de facturatie.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Wij schakelen externe dienstverleners in en wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn. We verkopen je gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen. En met alle externe dienstverleners sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen.

Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

  • Het ondersteunen bij het leveren van onze digitale diensten zoals de e-maildienst Mailgun.

Waar slaan wij jouw gegevens op?

Wij slaan jouw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte ('EER'). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners, zoals Mailgun daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?

Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat jouw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken. Geven we jouw gegevens aan iemand anders? Dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij.

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Jij hebt het recht om:

  • een begrijpelijke en transparante uitleg te ontvangen over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.
  • te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben.
  • jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.
  • bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens als jij het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken.
  • beperking van de verwerking van jouw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij jouw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken.
  • ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen.
  • een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Neem daarvoor contact op met hallo@kingfisher.nl. Maar je kan je klacht ook rechtstreeks indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Kingfisher maakt daarnaast gebruik van cookies voor webstatistieken van Matomo (voorheen bekend onder de naam Piwik) om daarmee inzicht te krijgen in hoe bezoekers de website gebruiken. Deze analytics hebben we privacyvriendelijk ingesteld. Dat wil zeggen dat we een bewerkersovereenkomst met Matomo hebben afgesloten, de IP-adressen hebben geanonimiseerd en gegevens delen met Google en Matomo voor advertentiedoeleinden hebben uitgezet. Om deze reden hoeven we je géén toestemming te vragen voor het plaatsen van deze cookies.

Onderzijde van de webpagina