001/100% geladen
Bovenzijde van de webpagina

Over Kingfisher

Kingfisher

Wij realiseren ondernemersdromen

Ons hart ligt bij het waarmaken van jouw ondernemersdroom. Daar committeren wij ons aan. We houden van ondernemen en zetten graag samen met jou de schouders eronder om successen te behalen.

Kingfisher is een multidisciplinair team van ervaren business professionals met een ondernemersmentaliteit. Ons ondernemerschap willen we met je delen, door jouw talenten en onze bedrijfskundige expertise te bundelen. Met de knowhow van Kingfisher creëer je kansen om jouw organisatie exponentieel te laten groeien.

De oorsprong van Kingfisher

Ondernemer Ruud van der Aar is de drijvende kracht achter Kingfisher. Hij richtte het bedrijf in 2019 op en formeerde een veelzijdig team van business professionals om zich heen.

In 2005 was Ruud een van de grondleggers van Voiceworks. Hij wist met zijn compagnons het bedrijf uit te bouwen tot een van de leidende bedenkers, aanbieders en ontwikkelaars van innovatieve communicatiemiddelen voor (inter)nationaal opererende telecomoperators.

Van 0 naar € 50 miljoen in 10 jaar

Met Voiceworks realiseerde Ruud een explosieve groei over meerdere opvolgende jaren. In 10 jaar groeide Voiceworks van 0 naar 50 miljoen euro omzet. Vanwege deze uitzonderlijke groei mocht Voiceworks meerdere prestigieuze prijzen in ontvangst nemen. Zo werden de prestaties beloond met de nummer 1-positie van de Deloitte Technology Fast 50 en met de Most Sustainable Grower Award.

Bij de toetreding van Waterland Private Equity Investments eind 2017 verkocht Ruud zijn aandelenbelang. Daarmee werd hij financieel onafhankelijk en kwam er ruimte voor nieuwe activiteiten. Hij liet er een sabbatical jaar op volgen dat in het teken stond van zelfreflectie en lessons learned. In die periode ontdekte hij zijn nieuwe ondernemersdroom en besloot die na te jagen.

Het antwoord op Ruud's ondernemersdroom

Het is Ruud's missie om anderen te helpen bij het verwezenlijken van hún droom. Bij medewerkers gaat het daarbij om betrokkenheid en bevlogenheid en bij ondernemers om het waarmaken van hun ambities als ondernemer. In 2019 zette hij weloverwogen de beslissende stap: 'De oprichting van Kingfisher is het antwoord op mijn ondernemersdroom.'

De oorsprong van Kingfisher
...

Kernwaarden

We vinden het belangrijk om onze kernwaarden met onze toekomstige partners te delen. Omdat we als één team met je op pad willen gaan, met de neuzen dezelfde kant op. Daarvoor is het nodig dat je je kunt vinden in onze kernwaarden en ze ook omarmt.

Onze kernwaarden
Kernwaarden
...

Fisher's Tales

Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf en je onderneming te halen. Daar schrijven wij ook graag over en dat doen we onder de naam 'Fisher's Tales'.

Fisher's Tales
Nieuws
...

Het Kingfisher team

Ons team bestaat louter uit ervaren en bedreven professionals. We zijn wars van pretenties. Liever laten we onze doortastende aanpak voor zich spreken. Waar je dan ook beslist op mag rekenen zijn onze scherpe analyses, commerciële inzichten, daadkracht en diepgaande kennis van markten en bedrijfsprocessen.

Het Kingfisher team
Het Kingfisher team
...

Evenementen en partnerbijeenkomsten

Kingfisher organiseert in samenwerking met Port4Growth met enige regelmaat partnerbijeenkomsten. Op deze bijeenkomsten besteden we uitgebreid aandacht aan onze werkwijze en de kernwaarden die daarbij centraal staan.

Het enige wat jij hoeft mee te nemen is je ondernemerschap, maar dat heb je als het goed is altijd al bij je.

Evenementenkalender
Evenementen
...
Onderzijde van de webpagina