001/100% geladen
Bovenzijde van de webpagina

Kingfisher. Voor ondernemers.

Mind is blown

Voor MKB-ondernemers die vooruit willen

Kingfisher richt zich op de langdurige samenwerking met bedrijfseigenaren die met hun bedrijf, hun producten of diensten voor een nieuwe groeifase staan.

Zijn wij een match?

We voelen ons thuis bij gevestigde bedrijven met minimaal 5 medewerkers. De ervaring leert dat we vooral van betekenis zijn voor ondernemingen die groei ambiëren vanuit een reeds gelegde basis. Een jaaromzet van 1 tot 5 miljoen euro is dan een goede springplank.

Omdat het in onze aanpak om 'samen ondernemen' gaat, moeten we ook als personen op elkaar aansluiten. Je grondhouding en intenties vinden we belangrijk. Onze kernwaarden fungeren daarin als kompas. Jouw uitstekende kennis van je producten of diensten en van de markt is echter de belangrijkste voorwaarde voor onze samenwerking. Naast de drang om vooruit te willen en te verbeteren. Zo staan wij er zelf ook in…

Afbeelding
...

Ben jij de MKB-ondernemer die zich hierin herkent?

Als je jezelf als MKB-ondernemer herkent in één of meer van de onderstaande ambities, dan wil Kingfisher graag samen met jou ondernemen:

  • Ik wil mijn ondernemersdroom waarmaken
  • Ik ben succesvol met mijn bedrijf, maar heb moeite om in de volgende groeifase te komen
  • Ik zie kansen om mijn product naar een hoger niveau te tillen
  • Ik ben op zoek naar een partner met business knowhow en werkkapitaal
  • Ik wil mijn personeelsvraagstukken oplossen
  • Ik zoek begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling

Deel je ambitie met ons in een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact op met Ruud om een afspraak te maken. We denken graag met je mee.

Afbeelding
...
Onderzijde van de webpagina