001/100% geladen
Bovenzijde van de webpagina

MKB Groeiversneller

Raket

Kansen zien en pakken

Als ondernemer zie je voortdurend kansen. Dat zit in je DNA. Je hebt er waarschijnlijk een speciaal oog voor. Toch is er een groot verschil tussen kansen zien en ze ook daadwerkelijk pakken.

Uniek in zijn soort: MKB Groeiversneller

Met een professionele partner als Kingfisher aan je zijde slaag je er in de uitdagingen die je ziet succesvol aan te gaan. We helpen je de beslissende stappen te zetten om je bedrijf exponentieel te laten groeien.

Daar heeft Kingfisher een beproefde aanpak voor: onze MKB Groeiversneller. Uniek in zijn soort, want bij Kingfisher komen de investeringen pas na de baten. Niet andersom. Alle investeringen die je doet, betaal je uit de extra omzet die je gaat realiseren. En slaagt je missie niet, dan geldt het principe ‘no-cure-no-pay’. Dat houdt het najagen van je ondernemersdroom betaalbaar, terwijl je minimaal risico loopt.

Afbeelding
...

Gedegen voorbereiding als basis

We gaan nooit over één nacht ijs. Samen met jou zetten we een gedegen strategie op om het doel – jouw ondernemersdroom – te bereiken. Daarvoor gaan we eerst met je in gesprek. We laten je cruciale vragen beantwoorden, zoals: Wat houdt jouw ondernemersdroom precies in? Wat wil je bereiken? Hoe realistisch is die ambitie?

In een tijdsbestek van ongeveer 8 maanden bespreken we alle relevante bedrijfsaspecten en stellen we samen een 5-jarenplan op. Dit plan blikt vooruit en geeft jouw ondernemerschap richting. Het zal echt aanvoelen als jouw eigen plan.

Kingfisher maakt daarvoor een gedegen bedrijfsscan. Die geeft je inzicht in de belangrijkste te zetten stappen. We definiëren het gewenste resultaat en bepalen de tussendoelen. Het eerste versnellingsjaar werken we bovendien uit in een gedetailleerd jaarplan. Aan de hand van dit jaarplan ga je concreet aan de slag met de implementatie. Ook daarin sta je niet alleen. We begeleiden je bij de implementatie en maken de resultaten snel zichtbaar. Je ziet dan onze MKB Groeiversneller zijn verdienstelijke werk doen. Het zal je energie geven.

Gedegen voorbereiding als basis
...

Aan het werk met onze MKB Groeiversneller

Als de basis staat, kan het versnellen beginnen. Onze MKB Groeiversneller-aanpak is een samensmelting van succesvolle praktijkcases, beproefde methodes en doortastend ondernemerschap. Omdat de MKB Groeiversneller modulair is, komt er altijd een aanpak uit voort die op maat is. De aanpak past bij jou als persoon, bij jouw bedrijf en sluit aan bij de ambities die in het 5-jarenplan en jaarplan zijn bepaald.

Je kunt bij elke stap vertrouwen op een multidisciplinair team dat je begeleidt. Je trekt op met een team van ervaren experts die niet alleen goed luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, maar ook messcherp analyseren en adviseren. De experts van Kingfisher zijn business professionals die jouw ondernemerschap volledig respecteren. Die bovendien weten wat ondernemen is, omdat ze zelf een ondernemersmentaliteit hebben. Jouw Kingfisher-team streeft één helder doel na: met jou je ondernemersdroom waarmaken.

Deelname aan de MKB Groeiversneller-aanpak betekent een intensief traject waarin Kingfisher haar expertise beschikbaar stelt. Hierdoor wordt jouw organisatie schaalbaar en efficiënter. Je krijgt meer plezier in het ondernemen.

Aan het werk met onze MKB Groeiversneller
...

Aantrekkelijk financieel plaatje

Deelname aan MKB Groeiversneller-aanpak brengt wederzijdse inspanningsverplichtingen met zich mee. Wij geven het beste van onszelf en verplichten ons te opereren op het hoogste niveau. Van jou verwachten we een gelijk commitment. Zo trekken we samen op, als een gedreven team met een gezamenlijke missie.

Het vertrekpunt van onze dienstverlening is een significante groei van de aandeelhouderswaarde. De investering in deze dienstverlening zal je op geen enkele manier hinderen. Wij zorgen ervoor dat jouw investering feitelijk gedragen wordt uit het rendement van de plannen in uitvoering. Zo houd je meer armslag als ondernemer, al vanaf het prille begin.

We gaan zelfs nog verder in het reduceren van jouw ondernemersrisico. Mocht het extra resultaat er onverhoopt niet zijn, terwijl je er toch alles aan hebt gedaan om de plannen te realiseren, dan geldt ons principe 'no-cure-no-pay'. Het financiële risico van onze samenwerking trekken wij dan naar ons toe. Dat durven we aan, omdat we in onszelf geloven en in jou als ondernemer.

Aantrekkelijk financieel plaatje
...

Commitment als mede-ondernemer

Kingfisher werkt met je samen als een hechte partner. Daar hoort bij dat wij bereid zijn om het ondernemersrisico met je te delen. En dat we ons volledig committeren aan jouw ondernemersdroom en aan het bedrijf waarmee je die droom gaat waarmaken. Ben jij bereid om die verbondenheid met ons te onderstrepen met een aandelenbelang in jouw onderneming?

Commitment als mede-ondernemer
...
Onderzijde van de webpagina